Web Analytics Made Easy - Statcounter

احتمالا اروپا تا بهار سال آینده با جان باختن ۷۰۰ هزار نفر دیگر به علت ابتلا به بیماری کرونا مواجه خواهد شد.

به گزارش برنا؛ دفتر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که پیش‌بینی‌های این نهاد بین‌المللی حکایت از آن دارد که با روند رو به رشد شمار مبتلایان به کرونا در اروپا، این منطقه تا بهار سال آینده با جانباختن ۷۰۰ هزار نفر دیگر به علت ابتلا به این بیماری مواجه خواهد شد؛ بنابراین در صورت تحقق پیش‌بینی دفتر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت شمار جانباختگان بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در اروپا تا بهار سال آینده از مرز ۲ میلیون نفر خواهد گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو دفتر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت از شهروندان اروپایی خواست برای کاهش شمار مبتلایان واکسینه شوند و مقررات بهداشتی را رعایت کنند. این نهاد همچنین بر رعایت فاصله اجتماعی برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا تأکید کرد.

هانس کلوگ، مدیر دفتر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت گفت که موضوع همه‌گیری کرونا در سراسر اروپا و آسیای مرکزی «بسیار جدی» است.

سه راه وزیر بهداشت آلمان برای شهروندان: تزریق واکسن، بهبودی از کرونا یا مرگ او با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که «اروپا با زمستانی چالش‌برانگیز روبرو است، اما نباید ناامید بود»، زیرا «دولت‌ها، مسئولان بهداشت و شهروندان می‌توانند اقدام‌ها قاطعی برای مهار بیماری کرونا انجام دهند.»

دفتر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت که حوزه فعالیتش تا آسیای مرکزی امتداد دارد، در گزارش خود اعلام کرد که مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در هفته گذشته در این منطقه به ۴ هزار و ۲۰۰ نفر در روز افزایش یافته که دو برابر میزان ثبت شده در پایان ماه سپتامبر است.

در حال حاضر شمار جانباختان بر اثر ابتلا به کرونا در منطقه اروپا به ۱.۵ میلیون نفر رسیده است.

دفتر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت در ادامه از «سویه دلتای ویروس کرونا که سریع منتقل می‌شود»، «کاهش اقدامات محدودکننده» و «واکسینه نشدن بخش بزرگی از جمعیت اروپا» به عنوان ۳ عامل افزایش مرگ و میر‌ها بر اثر ابتلا به کرونا نام برده است.

در بیانیه دفتر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت آمده است: ما می‌توانیم انتظار داشته باشیم که فشار زیاد یا فوق‌العاده روی تخت‌های بیمارستانی در ۲۵ کشور منطقه اروپا، و استرس شدید یا فوق‌العاده در بخش مراقبت‌های ویژه در ۴۹ کشور از ۵۳ کشور در این منطقه از هم‌اکنون تا اول مارس ۲۰۲۲ وجود داشته باشد

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رشد ابتلا به بیماری ویروس وزیر بهداشت مرگ استرس ابتلا به بیماری گسترش ویروس بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد
  • سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است