Web Analytics Made Easy - Statcounter

این آمار با دریافت آخرین گزارش‌ها به روز رسانی می‌شود.

مبتلایان فوت‌شدگان بهبودیافتگان ۴۳,۸۷۲,۵۱۰ ۱,۱۶۶,۰۳۵ ۳۲,۲۳۶,۱۶۵

  

 کشورهای دارای بالاترین آمار کرونا  آمریکا ابتلا فوت ۸,۹۶۲,۷۸۳ ۲۳۱,۰۴۵ بهبود یافتگان ۵,۸۳۳,۸۲۴ هند ابتلا فوت ۷,۹۴۶,۴۲۹ ۱۱۹,۵۳۵ بهبود یافتگان ۷,۲۰۱,۰۷۰ برزیل ابتلا فوت ۵,۴۱۱,۵۵۰ ۱۵۷,۴۵۱ بهبودیافتگان ۴,۸۶۵,۹۳۰ روسیه ابتلا فوت ۱,۵۴۷,۷۷۴ ۲۶,۵۸۹ بهبودیافتگان ۱,۱۵۸,۹۴۰ آرژانتین ابتلا فوت

۱,۱۰۲,۳۰۱

۲۹,۳۰۱ بهبود یافتگان ۹۰۹,۵۸۶ اسپانیا ابتلا فوت ۱,۱۵۶,۴۹۸ ۳۵,۰۳۱ بهبود یافتگان - کلمبیا ابتلا فوت ۱,۰۲۵,۰۵۲ ۳۰,۳۴۸ بهبود یافتگان ۹۲۴,۰۴۴ فرانسه ابتلا فوت ۱,۱۶۵,۲۷۸ ۳۵,۰۱۸ بهبود یافتگان ۱۱۱,۳۴۷ پرو ابتلا فوت ۸۹۰,۵۷۴ ۳۴,۱۹۷ بهبود یافتگان ۸۱۰,۹۹۵ مکزیک ابتلا فوت ۸۹۵,۳۲۶ ۸۹,۱۷۱ بهبود یافتگان ۶۵۵,۱۱۸

 اروپا و آمریــکا  نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان انگلیس ۸۷۳,۸۰۰ ۴۴,۸۹۶ - شیلی ۵۰۲,۰۶۳ ۱۳,۹۴۴ ۴۷۸,۲۵۲ ایتالیا ۵۲۵,۷۸۲ ۳۷,۳۳۸ ۲۶۶,۲۰۳ کانادا ۲۱۶,۱۰۴ ۱۰,۸۱۰ ۱۸۱,۴۲۹ بلژیک ۳۲۱,۰۳۱ ۱۰,۳۹۲ ۲۳,۰۸۷ هلند ۲۹۱,۲۵۴

۷,۰۴۶

- اکوادور ۱۶۱,۶۳۵ ۱۲,۵۵۳ ۱۴۱,۷۵۹ سوئد ۱۱۰,۵۹۴ ۵,۹۳۳ - سوئیس

۱۲۱,۰۹۳

۲,۰۹۰ ۶۱,۷۰۰ پرتغال ۱۱۸,۶۸۶ ۲,۳۱۶ ۶۸,۸۷۷ ایرلند ۵۷,۱۲۸ ۱,۸۸۲ ۲۳,۳۶۴ رومانی ۲۱۲,۴۹۲ ۶,۴۷۰ ۱۵۱,۸۱۱ اتریش ۸۳,۲۶۷ ۹۹۲ ۵۹,۰۳۶ آلمان  ۴۳۹,۵۷۷ ۱۰,۱۴۴ ۳۲۱,۶۰۰ نروژ ۱۷,۹۰۹ ۲۷۹ ۱۴,۳۱۶

  

  خاورمیانه و آفریقا  نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان آفریقای جنوبی ۷۱۵,۸۶۸ ۱۸,۹۶۸ ایران ۵۷۴,۸۵۶ ۳۲,۹۵۳ ۴۵۹,۲۵۰ عراق ۴۵۱,۷۰۷ ۱۰,۶۲۳ ۳۸۱,۳۴۹ عربستان ۳۴۴,۸۷۵ ۵,۲۹۶ ۳۳۱,۳۳۰ ترکیه ۳۶۱,۸۰۱ ۹,۷۹۹ ۳۱۴,۳۹۰ امارات ۱۲۶,۲۳۴ ۴۸۰ ۱۲۰,۷۵۰ کویت ۱۲۲,۳۱۷ ۷۴۹ ۱۱۳,۳۹۱ مصر ۱۰۶,۵۴۰ ۶,۱۹۹ ۹۸,۹۰۳ فلسطین اشغالی ۳۰۴,۳۶۷ ۲,۲۴۸ ۲۷۲,۲۵۲ بحرین ۷۳,۹۳۲ ۲۶۲ ۶۹,۴۱۱ نیجریه ۵۹,۷۳۸ ۱,۱۱۳ ۵۱,۴۰۳ عمان ۱۰۴,۱۲۹ ۱,۰۰۹ ۹۱,۷۳۱ قطر ۱۲۹,۴۳۱ ۲۲۴ ۱۲۶,۴۰۶ سودان ۱۳,۶۶۸ ۸۳۶ ۶,۷۶۴ فلسطین ۴۷,۶۱۶ ۴۱۳ ۴۰,۸۶۱ یمن ۲,۰۵۶ ۵۹۷ ۱,۳۳۸ سوریه ۵,۰۷۷ ۲۴۸ ۱,۵۲۸ لیبی ۴۹,۹۴۹ ۷۳۲ ۲۷,۲۶۲

  

 آسیا و اقیانوسیه  نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان بنگلادش ۳۹۰,۲۰۶ ۵,۶۸۱ ۳۰۵,۵۹۹ اندونزی ۳۶۱,۸۶۷ ۱۲,۵۱۱ ۲۸۵,۳۲۴ فیلیپین ۳۵۶,۶۱۸ ۶,۶۵۲ ۳۱۰,۱۵۸ سنگاپور ۵۷,۸۴۹ ۲۷ ۵۷,۶۶۸ چین ۸۵,۵۰۰ ۴,۶۳۴ ۸۰,۶۶۶ ژاپن ۸۷,۰۲۰ ۱,۶۱۳ ۸۰,۲۲۷ پاکستان ۳۲۳,۰۱۹ ۶,۶۵۴ ۳۰۷,۰۶۹ افغانستان ۳۹,۶۱۶ ۱,۴۷۰ ۳۳,۰۵۸ کره‌جنوبی ۲۴,۴۲۲ ۴۲۷ ۲۲,۴۶۳ قزاقستان ۱۰۸,۴۵۴ ۱,۷۴۶ ۱۰۳,۶۰۴ مالزی ۱۴,۳۶۸ ۱۴۶ ۱۰,۵۱۹ استرالیا ۲۷,۲۰۴ ۸۹۷ ۲۴,۹۳۹ جمهوری آذربایجان ۴۱,۳۰۴ ۶۰۳ ۳۹,۰۱۲ تایلند ۳,۶۲۲ ۵۹ ۳,۴۳۹

                       

 اخبار خاص کرونا و پیامدهای آن 

** ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

** «تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

** « دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا علت شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده را مسافران ورودی از اروپا دانست و گفت: ورود تمام مسافران از اروپا به آمریکا به استثنای انگلیس برای مدت ۳۰ روز ممنوع می‎شود.

**«شارل میشل» رییس شورای اروپا و «اورسولا فون در لاین» رییس کمیسیون اروپا دراعتراض به تصمیم ترامپ برای جلوگیری از ورود مسافر از اروپا به ایالات متحده با صدور بیانیه ای مشترک ، این تصمیم را « یکجانبه و بدون مشورت» توصیف و تاکید کردند که کرونا یک «بحران جهانی است که به هیچ قاره‌ای محدود نیست و مقابله با آن مستلزم همکاری است، نه اقدام یکجانبه.»

** «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشت:تحریم‌های آمریکا بر تجارت قانونی و  پیش شرط های اخیر مقامات ایالات متحده برای ممانعت از فروش دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای بشردوستانه، تلاش‌ها برای مبارزه با کرونا در ایران را با موانع جدی مواجه کرده است.

**خانم «کریستالیناگئورگیوا» رئیس صندوق بین المللی پول در بیانیه ای رسمی به طور صریح اعلام کرد که جامعه بین الملل از صندوق بین المللی پول خواسته تا با ابزارهای مالی خود به کمک کشورهای درگیر با شیوع ویروس کرونا بشتابد و پشتیبانی ها را در قالب کمک های مالی اضطرای به میزان ۵۰ میلیارد دلار اعطا کند.

** «عبدالناصر همتی» ییس کل بانک مرکزی پنجشنبه ۲۲ اسفندماه ۹۸ در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت که در نامه ای به رئیس صندوق بین المللی پول تاکید کردم که براساس اعلان رسمی شما برای پشتیبانی از اعضاء، از جمله ایران و با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورمان و ضرورت تداوم پر قدرت اقدامات پیشگیری، درمان و مقابله با آثار اقتصادی آن، با توجه به میزان سهمیه جمهوری اسلامی ایران در صندوق، خواستار بهره مندی از«تسهیلات تأمین مالی سریع، RFI » در حدود ۵ میلیارد دلار می باشیم و امیدوارم صندوق به این مسئولیت خود در حوزه وظایفش بسرعت عمل کند.

** دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا سرانجام مجبور شد در آمریکا به دلیل شیوع گسترده کرونا اعلام وضعیت اضطراری کند و خود آزمایش ابتلای به کرونا دهد که البته پزشک او در نامه تایید کرد که نتیجه منفی بوده است.

** با گسترش شیوع ویروس کرونا در قاره اروپا سازمان بهداشت جهانی بعداز فروکش بحران در چین اعلام کرد که اروپا به کانون بحران کرونا تبدیل شده است.

** ترامپ بعداز اعلام سازمان بهداشت جهانی سفر شهروندان اروپایی به آمریکا را برای مدت ۳۰ روز ممنوع اعلام کرد که این اقدام او واکنش متقابل اروپایی ها را بدنبال داشت.

** رسانه های آمریکایی اعلام کردند که محققان این کشور نخستین واکسن کرونا را بر روی نمونه انسانی آزمایش کردند.

** چهاردهم فروردین ماه ۱۳۹۹ در سراسر جهان آمار ابتلای به کرونا از مرز یک میلیون تن، آمار فوت شدگان از مرز ۵۰ هزار تن و آمار بهبود یافتگان از مرز ۲۰۰ هزار تن گذشت در حالی که آمریکا در صدر قرار دارد.

** سازمان جهانی بهداشت ۲۱ تیر ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد قرنطینه کامل کشورها ممکن است موضوعی مربوط به گذشته نباشد. شمار مبتلایان با کرونا در حال افزایش است و بیش از ۱۲ میلیون نفر اکنون در سراسر جهان مبتلا شده اند که بیش از دو برابر مبتلایانی است که در ۶ هفته پیش ابتلای آنها به طور قطعی به کرونا مبتلا شده بودند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت انگلستان آمریکا دونالد ترامپ آمریکا آمریکا جواد ظریف آمریکا دونالد ترامپ آمریکا آمریکا آمریکا ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت انگلستان اخبار کنکور فوت شدگان بهبود بهبود یافتگان ویروس کرونا ابتلا فوت ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کار انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم بیرجند، درمیان و خوسف قرار دارد، علی مولوی حقیقی است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

طبق گفته مقام معظم رهبری مجلس جدید آرایش متفاوتی از مجلس گذشته خواهد داشت. به اعتقاد من برخی مستقل خواهند بود و برخی با وابستگی به یک جریان خاص وارد مجلس می‌شوند ولی در مجموع جناح بندی و طیف بندی بین جریان‌های انقلابی خواهد بود.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

به نظر من تلاش برای حفظ امنیت و آرامش داخلی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و اشتغال و … یک اولویت است که مجلس در این زمینه باید اقدام انقلابی انجام دهد. وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی را حضور مردم در این عرصه می‌دانند مجلس نیز باید راهکارهایی در این زمینه تدوین کند. و در هر حال معیشت مردمی بی شک یک اولویت است.

باتوجه به اقدامات دفاعی ایرانی در مواجهه با رژیم صهیونیستی حمایت تمام و کمال از نیروهای نظامی کشور برای مجلس یک اولویت است.


*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به کارنامه مدیریتی و اجرایی در حوزه امنیتی و اشرافیت به شرایط کشورهای همسایه و برخی دیگر از کشورها اولویتم عضویت در کمیسیون امنیت ملی است هر چند در کنار آن توجه ویژه به مسائل معیشتی مردم خواهم داشت.


*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟

به نظرم ناپایداری در ثبات مدیریتی یکی از مشکلات خراسان جنوبی است و کوتاه بودن طول مدیریت در رده‌های میانی از یک طرف و در برخی موارد ناپختگی و ناکارآمدی مسئولین موجب شده که مشکلات به سرعت مرتفع مشوند.

کد خبر 6079687

دیگر خبرها

  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • آمار شوکه‌کننده از تجاوزات اشغالگران به بخش کار و اقتصاد غزه
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • ستاره دورتموند در اروپا نظیر ندارد! (عکس)
  • باز طراحی ۷ خیابان اصلی در قم
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟