Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@11:46:20 GMT

آخرین وضعیت ابتلا به کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۰۲۸۸

آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا ( کووید ۱۹) در سراسر جهان که سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان پدیده‌ای «همه گیر» شناسایی و اعلام کرد به نقل از رسانه‌های معتبر و گزارش‌های دفاتر ایرنا در خارج از کشور و گروه‌های خبری مناطق ایرنا، این آمار با دریافت آخرین گزارش‌ها به روز رسانی می‌شود. ناطقان: آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا ( کووید ۱۹) در سراسر جهان که سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان پدیده‌ای «همه گیر» شناسایی و اعلام کرد به نقل از رسانه‌های معتبر و گزارش‌های دفاتر ایرنا در خارج از کشور و گروه‌های خبری مناطق ایرنا، این آمار با دریافت آخرین گزارش‌ها به روز رسانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




مبتلایان فوت‌شدگان بهبودیافتگان ۱۳,۹۷۷,۴۲۸ ۵۹۳,۴۳۸ ۸,۳۰۴,۳۱۰

  

 کشورهای دارای بالاترین آمار کرونا 
آمریکا ابتلا فوت ۳,۶۹۵,۵۸۱ ۱۴۱,۱۲۵ بهبود یافتگان ۱,۶۸۰,۴۱۸ برزیل ابتلا فوت ۲,۰۱۴,۷۳۸ ۷۶,۸۲۲ بهبود یافتگان ۱,۳۶۶,۷۷۵ هند ابتلا فوت ۱,۰۰۸,۴۸۰ ۲۵,۶۶۴ بهبودیافتگان ۶۳۷,۶۴۶ روسیه ابتلا فوت ۷۵۹,۲۰۳ ۱۲,۱۲۳ بهبودیافتگان ۵۳۹,۳۷۳ پرو ابتلا فوت ۳۴۱,۵۸۶ ۱۲,۶۱۵ بهبود یافتگان ۲۳۰,۹۹۴ آفریقای جنوبی ابتلا فوت ۳۲۴,۲۲۱ ۴,۶۶۹ بهبود یافتگان ۱۶۵,۵۹۱ مکزیک ابتلا فوت ۳۲۴,۰۴۱ ۳۷,۵۷۴ بهبود یافتگان ۲۰۳,۴۶۴ شیلی ابتلا فوت ۳۲۳,۶۹۸ ۷,۲۹۰ بهبود یافتگان ۲۹۵,۳۰۱ اسپانیا ابتلا فوت ۳۰۵,۹۳۵ ۲۸,۴۱۶ بهبود یافتگان - انگلستان ابتلا فوت ۲۹۲,۵۵۲ ۴۵,۱۱۹ بهبود یافتگان -  اروپا و آمریــکا 
نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان ایتالیا ۲۴۳,۷۳۶ ۳۵,۰۱۷ ۱۹۶,۲۴۶ آلمان ۲۰۱,۸۲۷ ۹,۱۵۷ ۱۸۶,۴۰۰ فرانسه ۱۷۳,۸۳۸ ۳۰,۱۳۸ ۷۹,۰۳۶ کانادا ۱۰۹,۰۸۰ ۸,۸۲۵ ۷۲,۷۸۲ بلژیک ۶۳,۰۳۹ ۹,۷۹۲ ۱۷,۲۵۳ هلند ۵۱,۳۵۱ ۶,۱۳۷ - اکوادور ۷۱,۳۶۵ ۵,۲۰۷ ۳۱,۲۶۰ سوئد ۷۶,۸۷۷ ۵,۵۹۳ - سوئیس ۳۳,۲۹۰ ۱,۹۶۹ ۲۹,۸۰۰ پرتغال ۴۷,۷۶۵ ۱,۶۷۹ ۳۲,۴۷۶ ایرلند ۲۵,۶۹۸ ۱,۷۴۹ ۲۳,۳۶۴ رومانی ۳۵,۰۰۳ ۱,۹۷۱ ۲۲,۱۸۹ اتریش ۱۹,۲۷۰ ۷۱۱ ۱۷,۲۴۴ آرژانتین ۱۰۶,۹۱۰ ۱,۹۶۸ ۴۵,۴۶۷ نروژ ۹,۰۰۶ ۲۵۳ ۸,۱۳۸ کوبا ۲,۴۳۲ ۸۷ ۲,۲۷۵

  

  خاورمیانه و آفریقا 
نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان ایران ۲۶۹,۴۴۰ ۱۳,۷۹۱ ۲۳۲,۸۷۳ ترکیه ۲۱۶,۸۷۳ ۵,۴۴۰ ۱۹۸,۸۲۰ عربستان سعودی ۲۴۳,۲۳۸ ۲,۳۷۰ ۱۸۷,۶۲۲ قطر ۱۰۵,۴۷۷ ۱۵۲ ۱۰۲,۱۶۸ امارات ۵۶,۱۲۹ ۳۳۵ ۴۷,۴۱۲ کویت ۵۷,۶۶۸ ۴۰۲ ۴۷,۵۴۵ مصر ۸۴,۸۴۳ ۴,۰۶۷ ۲۶,۱۳۵ فلسطین اشغالی ۴۵,۶۰۷ ۳۸۳ ۲۰,۲۶۸ بحرین ۳۴,۵۶۰ ۱۲۱ ۳۰,۳۲۰ نیجریه ۳۳,۶۱۶ ۷۵۴ ۱۳,۷۹۲ عمان ۶۲,۵۷۴ ۲۹۰ ۴۰,۰۹۰ عراق ۸۶,۱۴۸ ۳,۵۲۲ ۵۴,۳۱۶ سودان ۱۰,۴۱۷ ۶۵۹ ۵,۵۷۹ لبنان  ۲,۴۵۱ ۳۷ ۱,۴۵۲ تونس ۱,۳۰۶ ۵۰ ۱,۰۸۷ فلسطین ۷,۰۶۴ ۴۴ ۱,۰۸۴ یمن ۱,۵۱۶ ۴۲۹ ۶۸۵ سوریه ۴۳۹ ۲۱ ۱۳۸ لیبی ۱,۵۶۳ ۴۲ ۳۷۰

  

 آسیا و اقیانوسیه 
نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان پاکستان ۲۵۹,۹۹۹ ۵,۴۷۵ ۱۸۳,۷۳۷ بنگلادش ۱۹۹,۳۵۷ ۲,۵۴۷ ۱۰۸,۷۲۵ چین ۸۳,۶۱۲ ۴,۶۳۴ ۷۸,۶۷۴ سنگاپور ۴۶,۸۷۸ ۲۶ ۴۲,۷۳۷ اندونزی ۸۳,۱۳۰ ۳,۹۵۷ ۴۱,۸۳۴ ژاپن ۲۲,۲۲۰ ۹۸۲ ۱۸,۲۸۲ فیلیپین ۶۱,۲۶۶ ۱,۶۴۳ ۲۱,۴۴۰ افغانستان ۳۵,۰۷۰ ۱,۱۱۳ ۲۲,۸۲۴ کره‌جنوبی ۱۳,۵۵۱ ۲۸۹ ۱۲,۳۴۸ قزاقستان ۶۵,۱۸۸ ۳۷۵ ۳۹,۰۶۶ مالزی ۸,۷۳۴ ۱۲۲ ۸,۵۲۶ استرالیا ۱۰,۴۸۷ ۱۰۸ ۷,۹۲۸ جمهوری آذربایجان ۲۶,۱۶۵ ۳۳۴ ۱۷,۲۵۶ تایلند ۳,۲۳۲ ۵۸ ۳,۰۹۲                        
اخبار خاص کرونا و پیامدهای آن

** ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

** «تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

** « دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا علت شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده را مسافران ورودی از اروپا دانست و گفت: ورود تمام مسافران از اروپا به آمریکا به استثنای انگلیس برای مدت ۳۰ روز ممنوع می‎شود.

**«شارل میشل» رییس شورای اروپا و «اورسولا فون در لاین» رییس کمیسیون اروپا دراعتراض به تصمیم ترامپ برای جلوگیری از ورود مسافر از اروپا به ایالات متحده با صدور بیانیه ای مشترک ، این تصمیم را « یکجانبه و بدون مشورت» توصیف و تاکید کردند که کرونا یک «بحران جهانی است که به هیچ قاره‌ای محدود نیست و مقابله با آن مستلزم همکاری است، نه اقدام یکجانبه.»

** «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشت:تحریم‌های آمریکا بر تجارت قانونی و  پیش شرط های اخیر مقامات ایالات متحده برای ممانعت از فروش دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای بشردوستانه، تلاش‌ها برای مبارزه با کرونا در ایران را با موانع جدی مواجه کرده است.

**خانم «کریستالیناگئورگیوا» رئیس صندوق بین المللی پول در بیانیه ای رسمی به طور صریح اعلام کرد که جامعه بین الملل از صندوق بین المللی پول خواسته تا با ابزارهای مالی خود به کمک کشورهای درگیر با شیوع ویروس کرونا بشتابد و پشتیبانی ها را در قالب کمک های مالی اضطرای به میزان ۵۰ میلیارد دلار اعطا کند.

** «عبدالناصر همتی» ییس کل بانک مرکزی پنجشنبه ۲۲ اسفندماه ۹۸ در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت که در نامه ای به رئیس صندوق بین المللی پول تاکید کردم که براساس اعلان رسمی شما برای پشتیبانی از اعضاء، از جمله ایران و با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورمان و ضرورت تداوم پر قدرت اقدامات پیشگیری، درمان و مقابله با آثار اقتصادی آن، با توجه به میزان سهمیه جمهوری اسلامی ایران در صندوق، خواستار بهره مندی از«تسهیلات تأمین مالی سریع، RFI » در حدود ۵ میلیارد دلار می باشیم و امیدوارم صندوق به این مسئولیت خود در حوزه وظایفش بسرعت عمل کند.

** دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا سرانجام مجبور شد در آمریکا به دلیل شیوع گسترده کرونا اعلام وضعیت اضطراری کند و خود آزمایش ابتلای به کرونا دهد که البته پزشک او در نامه تایید کرد که نتیجه منفی بوده است.

** با گسترش شیوع ویروس کرونا در قاره اروپا سازمان بهداشت جهانی بعداز فروکش بحران در چین اعلام کرد که اروپا به کانون بحران کرونا تبدیل شده است.

** ترامپ بعداز اعلام سازمان بهداشت جهانی سفر شهروندان اروپایی به آمریکا را برای مدت ۳۰ روز ممنوع اعلام کرد که این اقدام او واکنش متقابل اروپایی ها را بدنبال داشت.

** رسانه های آمریکایی اعلام کردند که محققان این کشور نخستین واکسن کرونا را بر روی نمونه انسانی آزمایش کردند.

** چهاردهم فروردین ماه ۱۳۹۹ در سراسر جهان آمار ابتلای به کرونا از مرز یک میلیون تن، آمار فوت شدگان از مرز ۵۰ هزار تن و آمار بهبود یافتگان از مرز ۲۰۰ هزار تن گذشت در حالی که آمریکا در صدر قرار دارد.

** سازمان جهانی بهداشت ۲۱ تیر ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد قرنطینه کامل کشورها ممکن است موضوعی مربوط به گذشته نباشد. شمار مبتلایان با کرونا در حال افزایش است و بیش از ۱۲ میلیون نفر اکنون در سراسر جهان مبتلا شده اند که بیش از دو برابر مبتلایانی است که در ۶ هفته پیش ابتلای آنها به طور قطعی به کرونا مبتلا شده بودند. منبع: ایرنا برچسب ها: ابتلا ، کرونا ، جهان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ابتلا کرونا جهان سازمان بهداشت جهانی شیوع ویروس کرونا فوت شدگان بهبود بهبود یافتگان سراسر جهان ابتلا فوت ۳ یافتگان ۱ گزارش ها همه گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۰۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان

رئیس قوه قضائیه گفت: با بخشنامه‌ای که در شهریور سال گذشته از ناحیه مدیر کل حقوقی گمرک صادر شد، ترخیص این ماشین‌آلات که به موجب اعلام وزات راه، نیاز مبرم کشور است، با مانع مواجه شد؛ تاکید من آن است برای صدور چنین بخشنامه‌های مهمی باید هماهنگی‌های بیشتری با بخش‌های مربوطه صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام غلامحسین اژه‌ای در جریان بازدید خود از بندر شهید رجایی و یکی از انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان، طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری صدا و سیما اظهار کرد: وضعیت ساماندهی محموله‌ها و اقلام و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان از جمله بندر شهید رجایی، بسیار نسبت به قبل، بهبود یافته است، اما کماکان نیاز به هماهنگی‌های بیشتر میان دستگاه‌های مسئول احساس می‌شود.

وی بیان داشت: یکی از عواملی که می‌تواند وضعیت بنادر و گمرکات کل کشور را به طور کامل سامان دهد، ایجاد سامانه واحد و برخط میان دستگاه‌های متولی در امر واردات و ترخیص کالا و اتصال این سامانه به سامانه جامع تجارت است.

رئیس قوه قضائیه گفت: هدف اساسی من از انجام بازدیدهای میدانی از مراکز گمرکی و بندری و تملیکی آن است که با همکاری و تشریک مساعی سایر قوا، از جمله دولت، مسائل و مشکلات موجود در این مراکز را مرتفع کنیم و نسبت به طرح آن‌ها در جلسه سران قوا نیز اقدام کنیم.

رئیس دستگاه قضا در خصوص بازدید خود از بخش ماشین‌آلات راهسازی گمرک شهید رجایی نیز گفت: با بخشنامه‌ای که در شهریور سال گذشته از ناحیه مدیر کل حقوقی گمرک صادر شد، ترخیص این ماشین‌آلات که به موجب اعلام وزرات راه، نیاز مبرم کشور است، با مانع مواجه شد؛ تاکید من آن است برای صدور چنین بخشنامه‌های مهمی باید هماهنگی‌های بیشتری با بخش‌های مربوطه صورت گیرد و علی‌القاعده باید چنین بخشنامه‌ای که واجد تبعاتی است را خود معاون حقوقی گمرک صادر می‌کرد نه مدیر کل حقوقی آن.

حجت‌الاسلام اژه‌ای گفت: طبق رأی صادره از دیوان عدالت اداری، چنانچه رأی مربوطه نهایی شود تعیین تکلیف این ماشین‌آلات انجام خواهد شد.

کد خبر 750083

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • باز طراحی ۷ خیابان اصلی در قم
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟