Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین آمار از پیشرفت کرونا در اروپا نشان می‌دهد که این بیماری با سرعت بیشتری در این قاره منتشرشده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از رویترز، روسیه امروز پنجشنبه از ثبت اولین فوتی ناشی از ویروس کرونای جدید در این کشور خبر داد.

یک زن ۷۹ ساله که به بیماری ذات‌الریه مبتلا بود در یکی از بیمارستان‌های این کشور به علت ابتلا به کرونا درگذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسیه تا این لحظه از ۱۴۷ مورد ابتلا به کرونا در کشور خود خبر داده است.

بر اساس داده‌های وبگاه «ورلد مترز» آلمان از ابتلای ۴۹۷ مورد جدید کرونا در این کشور خبر داده است. در اسپانیا تا این لحظه درمجموع ۱۴۷۶۹ مورد مبتلا به این ویروس اعلام شد و تاکنون ۶۳۸ نفر هم جان‌باخته‌اند. در فرانسه شمار مبتلایان 9134 نفر اعلام‌شده و تعداد جان‌باختگان نیز 264 نفر است.

در ایتالیا ۳۵۷۱۳ نفر مبتلا به کرونا اعلام‌شده و آمار جان‌باختگان ۲۹۸۷ نفر است. در انگلیس نیز ۲۶۳۶ مبتلا به کرونا اعلام‌شده که ۱۰۴ نفر از آن‌ها جان‌باخته‌اند.

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد اخیراً در پیامی خطاب به کشورهای جهان درباره ویروس کرونا، خواستار اتحاد همگان برای غلبه بر این ویروس شد.

دبیر کل سازمان ملل متحد در بخشی از این پیام، کرونا را دشمن مشترک ملل جهان برشمرد و گفت، باید علیه این ویروس اعلام جنگ کنیم و این به معنای اتحاد کشورها در این زمینه است.

انتهای پیام/4106/

منبع: آنا

کلیدواژه: ایتالیا اروپا کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۳۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال