Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: حمید بعیدی نژاد روز دوشنبه در یادداشتی که در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد، آورده است: انتشار ویروس کرونا به عنوان مهمترین تحول بهداشت جهانی در مرکزیت توجه مردم در کشور‌های مختلف جهان قرار دارد.

وی به بررسی آخرین تحولات مربوط به شیوع و درمان مبتلایان این ویروس در سطح جهانی اشاره کرده و نوشته است:

۱- کماکان مرکز شیوع این ویروس چین است که با حدود ۷۸ هزار نفر، بیشترین آمار مبتلایان در جهان را داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این میان حدود دو هزار و ۶۰۰ نفر فوت شده اند و حدود ۲۵ هزار نفر با بهبودی از بیمارستان مرخص شده اند. ۱۵۰ نفر جدیداً به این ویروس مبتلا شده اند. سازمان بهداشت جهانی از کاهش سرعت و میانگین تعداد مبتلایان به بیماری ابراز خشنودی کرده است.

۲- در ایران ۶۱ نفر به این ویروس مبتلا شده اند که از آن میان ۱۲ نفر فوت کرده اند. منشأ بیماری از چین وشیوع با مرکزیت شهر قم تشخیص داده شده است. ایران برای کنترل بیماری برگزاری مراسم عمومی فرهنگی و ورزشی را متوقف ساخته و تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را در دستور کار دارد.

۳- کشور‌های خاورمیانه: تعداد زیادی از کشور‌های خاورمیانه و جنوب آسیا مانند پاکستان، کویت، بحرین، عمان، امارات، عراق و عربستان هر یک آمار‌های متفاوتی را از مبتلایان ارائه کرده و بسیاری حداقل یک نفر فوتی اعلام کرده اند. افغانستان بیشترین تعداد مبتلایان و فوتی‌ها را اعلام کرده است. سازمان بهداشت جهانی از امکان پخش ویروس در حوزه‌ی وسیعی از کشور‌های این منطقه نگران است. برخی کشور‌های این منطقه، از یک نظام بهداشتی قوی و فراگیر برای تشخیص و مقابله با بیماری برخوردار نیستند.

۴- کره جنوبی به یکباره با تعداد زیاد مبتلایان روبرو شده است. این تعداد در آخرین لحظه ۸۳۳ نفر اعلام شده است که از این تعداد ۸ نفر فوت کرده اند. این کشور برای کنترل بیماری برنامه‌ها ومراسم عمومی ورزشی و اجتماعی و هنری را تعطیل کرده است.

۵- ایتالیا در فاصله کوتاهی به مرکزیت ابتلاء به ویروس در اروپا تبدیل شده است. تا امروز در فاصله کوتاهی تعداد مبتلایان به ۲۱۹ نفر رسیده است که ۸ نفر فوت کرده اند. محل ابتلای بیماران در شمال ایتالیا بویژه منطقه لمباردی و شهر میلان بوده است. مردم با ترس و نگرانی به یکباره به فروشگاه‌های مواد غذایی هجوم برده و قفسه‌های مواد غذایی را خالی کرده اند. مقامات با اعمال محدودیت در شهر‌های کوچک و تعطیلی مراسم عمومی، سعی در کنترل بیماری داشته اند.

سفیر کشورمان در پایان این یادداشت عنوان کرد: ابتلاء در چند کشور اروپایی و نگرانی از انتشار ویروس در ایتالیا، زنگ‌های خطر را در اروپا به صدا در آورده است و کشور‌های هم مرز با ایتالیا را به محدود کردن مسافر و حرکت‌های قطار ترغیب کرد که خود نگرانی‌ها را افزایش داده است. بر اثر نگرانی، شاخص رشد شرکت‌های تجاری اروپا، ۳/۵ درصد کاهش یافته است

منبع: فردا

کلیدواژه: کرونا اروپا بعیدی نژاد شده اند نفر فوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۰۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است