Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم زمان با افزایش شمار تلفات ناشی از ویروس کرونا، سفیر ایران در انگلیس گفت: ابتلا در چند کشور اروپایی و نگرانی از انتشار ویروس در ایتالیا، زنگهای خطر را در اروپا به صدا در آورده است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، حمید بعیدی نژاد در یادداشتی که در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد آورده است:‌ انتشار ویروس کرونا بعنوان مهمترین تحول بهداشت جهانی در مرکزیت توجه مردم در کشورهای مختلف جهان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی به بررسی آخرین تحولات مربوط به شیوع و درمان مبتلایان این ویروس در سطح جهانی اشاره کرده و نوشته است:

۱- کماکان مرکز شیوع این ویروس چین میباشد که با حدود ۷۸ هزار نفر بیشترین آمار مبتلایان در جهان را داراست. از این میان حدود دو هزار ۶۰۰ نفر فوت شده اند و حدود ۲۵ هزار نفر با بهبودی از بیمارستان مرخص شده اند. ۱۵۰ نفر جدیدا به این ویروس مبتلا شده اند. سازمان بهداشت جهانی از کاهش سرعت و میانگین تعداد مبتلایان به بیماری ابراز خشنودی کرده است.  

۲- در ایران ۶۱ نفر به این ویروس مبتلا شده اند که از آن میان ۱۲ نفر فوت کرده اند. منشا بیماری از چین وشیوع با مرکزیت شهر قم تشخیص داده شده است. ایران برای کنترل بیماری برگزاری مراسم عمومی فرهنگی و ورزشی را متوقف نموده و تعطیلی مدارس و دانشگاهها را در دستور کار دارد.

۳- کشورهای خاورمیانه: تعداد زیادی از کشورهای خاورمیانه و جنوب آسیا مانند پاکستان، کویت، بحرین، عمان، امارات، عراق و عربستان هر یک آمارهای متفاوتی را از مبتلایان ارائه کرده و بسیاری حداقل یک نفر فوتی اعلام کرده اند. افغانستان بیشترین تعداد مبتلایان و فوتی ها را اعلام کرده است. سازمان بهداشت جهانی از امکان پخش ویروس در حوزه ی وسیعی از کشورهای این منطقه نگران است. برخی از کشورهای این منطقه، از یک نظام بهداشتی قوی و فراگیر برای تشخیص و مقابله با بیماری برخوردار نیستند.

۴- کره جنوبی به یکباره با تعداد زیاد مبتلایان روبرو شده است. این تعداد در آخرین لحظه ۸۳۳ نفر اعلام شده است که از این تعداد ۸ نفر فوت کرده اند. این کشور برای کنترل بیماری برنامه ها ومراسم عمومی ورزشی و اجتماعی و هنری را تعطیل کرده است.  

۵- ایتالیا در فاصله کوتاهی به مرکزیت ابتلا به ویروس در اروپا تبدیل شده است. تا امروز در فاصله کوتاهی تعداد مبتلایان به ۲۱۹ نفر رسیده است که ۸ نفر فوت کرده اند. محل ابتلای بیماران در شمال ایتالیا بویژه منطقه لمباردی و شهر میلان بوده است. مردم با ترس و نگرانی به یکباره به فروشگاههای مواد غذایی هجوم برده و قفسه های مواد غذایی را خالی کرده اند. مقامات با اعمال محدودیت در شهرهای کوچک و تعطیلی مراسم عمومی، سعی در کنترل بیماری داشته اند.  

سفیر کشورمان در پایان این یادداشت عنوان کرد: ابتلا در چند کشور اروپایی و نگرانی از انتشار ویروس در ایتالیا، زنگهای خطر را در اروپا به صدا در آورده است و کشورهای هم مرز با ایتالیا را به محدود کردن مسافر و حرکت‌های قطار ترغیب کرد که خود نگرانی‌ها را افزایش داده است. بر اثر نگرانی، شاخص رشد شرکت‌های تجاری اروپا، ۳/۵ درصد کاهش یافته است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اروپا کرونا زنگ های خطر شده اند نفر فوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • هزاران کودک بی سرپرست و پناهجو در اروپا ناپدید شده اند
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا